Rólunk

MALBERT.hu

Több mint húsz éve foglalkozom autóbuszos utaztatással bel- és külföldön, 2002-ben indítottam saját személyszállítási vállalkozást, amit akkor egy Ford Transit kisbusszal kezdtem. Vállalkozásom azóta egy korszerűbb, kényelmesebb 15 és 17 személyes Renault Master és Mercedes Sprinter autóbusszal bővült.

 

Az elmúlt években kollégáimmal mindig törekedtünk arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalon végezzük munkánkat. Munkánk során utasaink elégedettségéért dolgozunk, célunk a biztonságos, kényelmes, pontos, magas színvonalú és megbízható autóbuszos személyszállítás biztosítása. Különösen nagy hangsúlyt fektetek autóbuszaim műszaki és esztétikai állapotára.

 

Fontos számomra, hogy utasaimnak az úton töltött idő a lehető legkényelmesebben teljen, ezért a buszaim légkondicionálóval, TV-vel, videóval felszereltek. Ülésenkénti biztonsági öv biztosítja, hogy gyermekek biztonságos szállítását is vállalhassuk.

 

Mindegyik autóbuszom rendelkezik vonóhoroggal, így igény szerint utánfutót, kerékpárszállítót is tudok biztosítani.

 

Jómagam és kollégáim több éves nemzetközi gyakorlattal rendelkezünk, az évek alatt nagy helyismeretre és tapasztalatra tettünk szert Magyarországon, és Európa országaiban. Munkánk minőségét jelzi a több százezer sikeresen levezetett kilométer mellett az évek óta visszatérő utasok elégedettsége. Vállalom kisebb csoportok utaztatását, legyen az legénybúcsú, esküvő, konferencia, sportrendezvény, zarándokút, síelés, kirándulás, nyaralás, vagy reptéri transzfer.

 

Lehetőség van minden igényt kielégítő busz bérlésre, kölcsönzésre is, kedvező feltételekkel, akár sofőrrel is.

 

Ha kényelmes és gondtalan utazásra vágyik vagy autóbuszt szeretne bérelni a legjobb feltételek mellett, forduljon hozzám bizalommal!

 

Ez a minőségi személyszállítás, buszbérlés, buszrendelés.

 

Ne feledjék a buszbérlés - buszrendelés, személyszállítás és a jó árak Önre találnak.

“Személyszállítás belföldön és külföldön, buszbérlés a MALBERT.HU közreműködésével“

Árainkról itt olvashat bővebben

ELÉRHETŐSÉG

  •  4033 Debrecen, Hetényi János u. 13.
  •  +36 20 9 333 534